Wat kan jij doen?

Deel pagina:

Er zijn verschillende dingen die je zelf kunt doen die de campagne tegen het Dolfinarium ondersteunen. Hieronder zetten we ze voor je op een rijtje:

Bezoek geen Dolfinarium
De belangrijkste stap die je kunt zetten is het Dolfinarium niet (meer) te bezoeken. Er zijn genoeg alternatieve uitjes. Hoe minder bezoekers het Dolfinarium krijgt, hoe groter de kans dat ze over moeten naar een ander verdienmodel.

Bezoek geen andere parken van Aspro Parks
Het is begrijpelijk als je deze naam nog niet eerder voorbij hebt zien komen. Aspro Parks is echter de eigenaar van het Dolfinarium. Naast het Dolfinarium zijn ze ook eigenaar van bijvoorbeeld Deltapark Neeltje Jans, Boudewijn Seapark (waartegen onze Belgische collega's een succesvolle campagne aan het voeren zijn) en speeltuin Linnaeushof.

Heb je (klein)kinderen? 
Overweeg dan eens om bij de (basis)school te informeren naar het standpunt over schoolreisjes naar het Dolfinarium. Zijn die er in het verleden geweest of staan ze daar niet negatief tegenover? Vraag dan of ze dit misschien niet (meer) willen doen. Je kunt daarvoor gebruik maken van de informatie op deze pagina.

Doe mee met onze online acties
Met enige regelmaat organiseren we een e-mailactie. Ook hebben we een doorlopende petitie voor een Dolfinariumvrij Nederland. Het zou tof zijn als je mee doet en ook mensen in jouw omgeving vraagt hetzelfde te doen.

Steun ons
Helaas is het voeren van een campagne niet goedkoop. Denk bijvoorbeeld alleen al aan de materialen die erbij komen kijken. Wil je ons steunen? Dan kan dat met een donatie via deze pagina. Daarmee vergroten we het bereik en effect van de campagne.

Doe mee met onze acties
Met regelmaat voeren we acties. Zo staan we elke maand bij het Dolfinarium om bezoekers te informeren. Ook voeren we protesten bij bedrijven die samenwerken met het Dolfinarium. Wil je meedoen? Kijk dan op onze Facebook pagina. Daar kondigen we onze acties aan en vind je alle informatie.

Onderneem zelf actie
Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je zelf iets wil doen. Dat is supertof! We geven je graag wat tips op deze pagina. Wil je met ons overleggen over een bepaalde actie of heb je hulp nodig? Dan horen we dat graag.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram