Roep Aspro Parks op de dolfinaria te sluiten!

Stuur een e-mail, brief of kom in actie

Aspro Parks is de eigenaar van 68 parken, waarvan 6 dolfinaria. In deze parken lijden intelligente zeezoogdieren zoals dolfijnen en bruinvissen onder stress en verveling. Ze zitten opgesloten in kleine bassins en moeten shows opvoeren om publiek te entertainen. 

Aspro Parks bewijst met het uitbaten van tientallen amusementsparken dat entertainment ook mogelijk is zònder dierenleed. Daarom gaan we doorlopend internationaal de oproep doen aan Aspro Parks om de dolfinaria te sluiten!

Sluit het Dolfinarium! - Sluit Boudewijn Seapark! - Sluit Palmitos Park! - Sluit Marineland Mallorca! - Sluit Marineland Catalunya! - Sluit Aqualand Costa Adeje!

KOM IN ACTIE

Om de eis kracht bij te zetten, willen we oproepen Aspro Parks te benaderen. Wil je weten wat je kunt doen? Hieronder staan enkele ideeën. Maar wees vooral creatief en doe je eigen ding!
Organiseer een protestactie bij één van de 68 locaties van Aspro Parks. Dat kan een manifestatie zijn, maar ook een ludieke actie. Wees creatief! 

Op die manier zetten we internationaal druk op de eigenaar om de dolfinaria te sluiten.

Heb je hulp nodig? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag!
Stuur een e-mail naar het hoofdkantoor van Aspro Parks en vraag ze vriendelijk de dolfinaria te sluiten. Een voorbeeldbericht kun je hier vinden.

Je kunt ook een e-mail sturen naar één van de 68 locaties, met de vraag of ze het hoofdkantoor kunnen vragen de dolfinaria te sluiten.
Organiseer een briefschrijfactie naar het hoofdkantoor van Aspro Parks. Schrijf samen met je groep en/of vrienden persoonlijke boodschappen en stuur ze naar het kantoor in Madrid.

Het adres is als volgt:

ASPRO PARKS, S.L.
c/Oquendo 23, 2ª planta
28006 Madrid
Spain
Plaats een bericht op social media waarin je oproept dolfinaria te sluiten en gebruik daarbij de hashtag #AsproParks .
Ga je zelf iets ondernemen? Laat het ons dan vooral weten! 

Wat willen we bereiken
met deze campagne?

We willen graag Aspro Parks naar de voorgrond halen en ze duidelijk in de schijnwerpers plaatsen. Dit alles met een luid en duidelijk signaal: het is tijd om de dolfinaria te sluiten.

Daarnaast zorgen we met deze campagne voor meer bewustwording rondom de problemen met het houden van zeezoogdieren in gevangenschap. Op naar een toekomst zonder vermaak met dieren!

Heb je vragen? Dan horen we dat graag. Stuur een e-mail naar info@dolfinariumvrij.nl . 

Waar vind je de locaties van Aspro Parks?

Wie zijn we?

Bite Back is een dierenrechtenorganisatie die zowel in Nederland als in België actief is. Beide landen hebben nog één dolfinarium, in beide gevallen in het bezit van Aspro Parks. 

Bite Back België en Bite Back Nederland zetten zich al meer dan tien jaar in tegen dolfinaria en ijveren voor een wettelijk verbod op het houden van dolfinaria in hun respectievelijke grondgebieden, en bij uitbreiding uiteraard ook daarbuiten.

Met deze campagne willen we de druk op Aspro Parks en met name haar parken die zeezoogdieren huizen, verhogen. 

starexitbullhornchevron-downtext-align-left linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram