We zetten onze campagne kracht bij door actie te voeren. Deze acties zijn vaak in fysieke vorm bij het Dolfinarium, maar kunnen ook plaatsvinden bij bedrijven die samenwerken met het Dolfinarium. Daarnaast doen we ook e-mailacties, waarvoor we mensen oproepen een specifiek bedrijf te contacteren om op die wijze op te roepen de samenwerking met het Dolfinarium te verbreken.

Protestacties

We houden tijdens de periode dat het Dolfinarium open is in het jaar elke maand een publieksvriendelijke actie bij het Dolfinarium. We delen bij deze acties flyers uit aan bezoekers en gaan gesprekken aan om de andere kant te belichten.

Andere acties kunnen manifestaties of (vreedzame) protestacties zijn bij bedrijven die samenwerken met het Dolfinarium.

Onze acties staan aangekondigd op onze Facebook pagina.

E-mailacties
Naast deze maandelijkse acties schrijven we ook actief naar bedrijven (vaak in samenwerking met andere organisaties) om ze op te roepen samenwerking met het Dolfinarium (vaak in verband met kortingsacties) te staken. Daarvoor willen we je ook aanraden om onze social media's in de gaten te houden.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram