Steun onze poster campagne

03-04-2016
Deel pagina:

We begrijpen waarom mensen dolfijnen geweldig vinden en ze van dichtbij willen zien. Maar dolfijnen gebruiken, puur voor ons vermaak, is onjuist. De situatie in dolfinaria is bovendien ondermaats en zal nooit toereikend zijn om dolfijnen, en andere zeezoogdieren, in hun natuurlijke behoeften te voorzien. Ter illustratie: dolfijnen hebben er nog geen 0,000001% van hun natuurlijke leefruimte. Ook de integriteit van de dieren wordt aangetast. Steeds vaker worden dieren doelbewust met kunstmatige inseminatie bezwangerd. Daarnaast worden zij ingezet als clowns. Trainers staan op hun snuiten en surfen op hun ruggen. Hoe is dat respectvol tegenover het dier?

Steun onze poster campagne

Wat willen we? Déze posters het héle hoogseizoen – 8 weken lang in juli en augustus – op NS-station Harderwijk en op diverse grote andere stations! Momenteel zijn al 4 weken gesponsord. De posters zullen vanaf 9 juli te zien zijn op station Harderwijk. Help jij mee om te zorgen dat de posters langer kunnen blijven hangen en ook op andere stations komen?

 

62% ingezameld

Ingezameld € 2.373,50 van de €3800

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram