Socialmediamedewerker

Deel pagina:

Voor het vergroten van de zichtbaarheid van de Dolfinariumvrij Nederland campagne op socialmediakanalen zoeken wij socialmediamedewerkers, voor minimaal 2 uur per week.

Wie ben jij?
- Je wilt je tijd graag vrijwillig inzetten voor een dierenrechtenorganisatie.
- Je bent goed in de Nederlandse taal en houdt van (creatief) teksten schrijven of je bent goed in het maken van mooie afbeeldingen.
- Je kunt zelfstandig werken en bent communicatief vaardig.
- Je bent goed bekend met Facebook, Twitter, Instagram en/of LinkedIn.
- Je kunt hier op meerdere momenten van de week mee bezig zijn.

Wat ga je doen?
Er zijn verschillende werkzaamheden te doen:

- Schrijven van teksten voor socialmediaberichten op de socialmediakanalen van Dolfinariumvrij Nederland (Facebook, Instagram, Twitter en LinkedIn).
- Maken van afbeeldingen voor de socialmediaberichten.
- Plaatsen van berichten op de Dolfinariumvrij socialmediakanalen.
- Monitoren van reacties en reageren waar nodig en kan.
- Het (mede)beheren van een contentkalender.
- Contact onderhouden met campagnecoördinatoren.
- Je kunt meewerken aan één of meerdere taken. Het team houdt onderling contact via Slack en vergadert een keer per maand online.

Wat bieden wij?
Je kunt je vrije tijd investeren in een dierenrechtenorganisatie door iets te doen wat je graag doet, en zo een verschil maken voor de dieren. Je kunt vanuit huis werken.

Help jij ons?
Kom je graag ons team van vrijwilligers versterken? En beantwoordt jouw profiel (ongeveer) aan deze beschrijving? Vul dan het activistenformulier in via deze link en geef daarbij aan dat jouw belangstelling uitgaat naar de functie van socialmediamedewerker. We nemen dan spoedig contact met je op.

Wil je eerst meer weten over deze vrijwilligersfunctie? Stuur dan gerust een e-mail met jouw vragen naar info@dolfinariumvrij.nl .

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram