Empty The Tanks 2024!

Deel pagina:
Op 11 mei lopen we gezamenlijk een protestmars door Harderwijk om de sluiting van het Dolfinarium te eisen. Dit tijdens het jaarlijkse, wereldwijde Empty The Tanks.

Nodig je vrienden en kennissen uit en laten we samen de stem zijn voor de dolfijnen, de zeeleeuwen en alle andere dieren die in het Dolfinarium opgesloten zitten.

We gaan de straat op samen met: 
Animal Rights
Animal Save Nederland
Animal Rebellion
Vegan Student Association
Partij voor de Dieren Gelderland

Empty The Tanks 2024

Elk jaar gaan wereldwijd activisten de straat op om sluiting van dolfinaria en vergelijkbare parken te eisen. Elk jaar sluiten meer en meer groepen en personen aan en klinkt de roep om gerechtigheid luider. 

Je kunt meer informatie vinden over Empty the Tanks op deze pagina.

Waarom een protestmars?

Het gaat steeds slechter met het Dolfinarium: dalende bezoekersaantallen, een groeiend bewustzijn bij de bevolking en steeds meer bedrijven die het park de rug toedraaien maakt dit hét perfecte moment om gezamenlijk in actie te komen.

Samen maken we een vuist voor de dieren die opgesloten zitten in dit achterhaalde park, samen laten we zien dat het anders moet! 

Praktisch

Op zaterdag 11 mei verzamelen we om 13:00 op het station van Harderwijk. Daar zal een stand zijn met merchandise en informatie. 

Nadat er toespraken zijn gehouden gaan we vanaf het station richting het Dolfinarium lopen in een protestmars. Wij hebben voldoende protestborden/spandoeken, maar neem gerust eigen materialen mee.

De protestactie zal bij het Dolfinarium zelf eindigen. 

Wil je helpen?

Er is altijd hulp welkom, zowel bij de protestmars als bij de campagne zelf. Indien je wil helpen, neem dan zeker even contact met ons op.

Kun je niet komen maar wil je wel bijdragen? Overweeg dan donateur te worden, zodat we de onkosten voor de protestmars kunnen bekostigen.

Let op:

Racistische, xenofobe, seksistische en andere discriminatoire uitlatingen (of het verspreiden van zulk gedachtegoed) worden niet getolereerd. Wij behouden ons het recht voor om hierop personen te weigeren bij de protestmars.

Wil je graag mee doen, maar heb je eerst nog vragen? Neem dan even contact op.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram