AH: Stop de lijdensweg van dolfijnen in gevangenschap!

13-04-2021
Deel pagina:

Albert Heijn biedt steeds kortingskaarten voor het Dolfinarium Harderwijk aan. In 2016 en 2018 deed de supermarkt de publieke belofte om geen kaarten voor het Dolfinarium meer aan te bieden. Maar nu stelt het bedrijf dat deze belofte zou berusten op een misverstand. Help ons voorkomen dat Albert Heijn - zodra parken weer open gaan - wederom kortingskaarten gaat aanbieden en doe mee met de actie.

Elk bedrijf dat kaarten of korting voor het Dolfinarium aanbiedt, draagt bij aan het lijden van dolfijnen. Zo lang Albert Heijn doet alsof een dagje Dolfinarium een leuk uitje is, houdt de supermarkt het beeld in stand dat het OK is om wilde dieren uit te buiten voor ons vermaak.

Onlangs hebben wij Albert Heijn dringend verzocht de eerdere belofte na te komen en het aanbod van Dolfinarium-kaarten voor eens en altijd te schrappen. Daar is helaas nog niet positief op gereageerd en dus vragen wij jou, als klant van Albert Heijn, om de oproep te versterken door de e-mailactie te ondertekenen. Laat jouw stem horen voor dolfijnen! Je kan op meerdere manieren AH contacteren.

  1. Stuur een eigen mail naar klantenservice@ah.nl (gebruik onderstaande mail als voorbeeld)
  2. Klik hier om te versturen via je mailprogramma (zoals Outlook of Thunderbird)
  3. Gebruik het formulier hieronder om te versturen.

Meer doen?

Deel deze actie met familie en vrienden of benader Albert Heijn persoonlijk via de kanalen rechts in beeld. De klant is koning, laat de supermarkt horen wat je vindt. Hartelijk dank!

E-mail die namens jou wordt verstuurd

Deel de actie op twitter

Steun onze campagne

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram