Motiverend protest bij Dolfinarium

24-06-2023
Deel pagina:

Deze zaterdag stonden we opnieuw voor het Dolfinarium om bezoekers en voorbijgangers te informeren over de situatie in het park.

Het is voor ons onbegrijpelijk dat, in een tijd waar de alternatieve mogelijkheden tot vermaak eindeloos zijn, we er nog steeds voor kiezen intelligente zee(zoog)dieren opgesloten te houden. Opgesloten, opdat ze trucjes kunnen doen in zogenaamde ''educatieve'' voorstellingen.

We zijn van mening dat het tijd is hier verandering in aan te brengen!
Die mening deelden we dan ook graag mee aan de bezoekers, die in veel gevallen ons standpunt toch wel enigszins konden begrijpen. We verwachten dan ook dat meerdere bezoekers niet nog een tweede keer terug komen. Het is mooi om te zien hoe de publieke opinie zich langzaam steeds verder tegen het Dolfinarium begint te keren.

De acties bij het Dolfinarium gaan door, zo lang als nodig is. Doe je met ons mee? Blijf onze events dan vooral in de gaten houden, of schrijf je in als activist/vrijwilliger via deze link.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram