Laatste protestactie van dit jaar bij het Dolfinarium

31-12-2023
Deel pagina:

Afgelopen zaterdag stonden we weer bij het Dolfinarium. Het was dan wel de laatste actie van dit jaar en behoorlijk fris, maar dat betekende niet dat de energie of motivatie minder was. Vol goede moed hebben we gesprekken aangegaan met voorbijgangers, tot (het merendeel van) de bezoekers voor die dag binnen was.

Wat ons opviel? Dat er onwijs weinig bezoekers waren. Dat terwijl het de eerste dag is met relatief goed weer in de periode dat ze open zijn.

Een goed teken en opnieuw een bevestiging voor ons dat het Dolfinarium aan haar laatste adem bezig is. We zijn er dan ook zeker van dat het niet lang meer zal duren voor dit achterhaalde park de deuren moet sluiten.

We hebben enkele goede gesprekken gevoerd, waarin ook een bezoeker toegaf dat het toch eigenlijk wel een beetje zielig is voor de dieren. We hopen dan ook dat we weer meerdere mensen hebben kunnen overtuigen een volgende keer niet meer te gaan.

Op 6 januari staan we er weer, vanaf 11:45. Kom je ook?
Kun je niet komen maar wil je ons wel steunen? Overweeg dan een donatie: we hebben onze verdubbelaar bijna weten te behalen!

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram