Actie bij Tripper: verbreek de banden met het Dolfinarium!

16-09-2023
Deel pagina:

Gisteren hebben 15 activisten een demonstratie gehouden bij Tripper. Dit bedrijf verkoopt nog steeds kaarten voor het Dolfinarium (bijna 10.000 inmiddels), ondanks dat steeds meer mensen en bedrijven het Dolfinarium links laten liggen. Helaas is er geen inhoudelijke reactie gekomen op onze gestuurde berichten, dus we zagen geen andere optie dan de straat op te gaan.

Met spandoeken, fotoborden, flyers en een dolfijn namen we plaats voor de deur. Met vijf megafoons maakten we ons verzoek duidelijk: verbreek de banden met het Dolfinarium! Meermaals hebben we aangegeven alsnog graag het gesprek aan te willen gaan, maar de deur bleef gesloten. Een duidelijk signaal dat actievoeren de enige oplossing is.

Dat signaal werd nog eens versterkt in het nieuws: het statement van Tripper is namelijk dat ze zich niet verantwoordelijk voelen, ze verkopen slechts kaartjes. Juist de kaartverkoop zorgt ervoor dat het Dolfinarium overeind blijft. Tripper is dus wel degelijk één van de verantwoordelijken voor het voortbestaan van het Dolfinarium!

We komen snel terug en blijven dat doen tot Tripper de banden met het Dolfinarium verbreekt. In de tussentijd kun jij ook het volgende doen:
Neem contact op met Tripper of maak een donatie over.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram